Cupidotest bij Kasteel Hernen

Een gezamenlijke start bij Kasteel Hernen waarbij het bruidspaar de Cupido test aflegt. Schieten ze raak?
Daggasten kunnen daarna Boogschieten of Laser Kleiduifschieten terwijl het paar de bruidsreportage maakt.

Kijken, richten, lossen….
Boogschieten is een leuke en uitdagende activiteit. Onder begeleiding van een ervaren instructeur gaat u de uitdaging aan met uw collega’s, familie of vrienden. Na de uitleg is het aan u om de roos te raken! Slecht weer buiten? Ook dan kun u bij ons gewoon boogschieten. Wij zorgen ervoor dat u het droog zult houden.

Laser Kleiduif Schieten
Een moderne variant op het bekende kleiduiven schieten. Je schiet met omgebouwde jachtgeweren met infra rood (dus zonder terugslag) op de kleiduif (schijf) die wordt gelanceerd. We bieden meerdere schietvormen. Je kunt prima schieten vanonder een mastertent. Dus ook bij slecht weer gaat het gewoon door.

Kasteel Hernen

In de omgeving van Wijchen ligt Hernen. Een dorpje met een afwisselend en waterrijk buitengebied. Er liggen bossen en een gave middeleeuwse burcht. Het kasteel heeft een lange geschiedenis en was in handen van een aantal adellijke families. Eind jaren zestig deed het kasteel dienst als filmlocatie voor de bekende tv-serie Floris.

Veluwe Actief & Geldersch Landschap & Kasteelen

Als Veluwe Actief verzorgen wij groepsactiviteiten voor uw familie, vrienden of collega’s op de 7 kastelen van het Geldersch Landschap & Kasteelen. De activiteiten zijn prima te combineren met bezoek aan de kastelen en de tuinen.

Bijvoorbeeld: Kasteel-en schutterstoernooien, Landgoedspelen, GPS-routes, Scooterteamtochten, Schilderworkshop, Laser Kleiduif Schieten en Boogschieten

Prijs€ 17,50 p.p. (minimum te besteden bedrag bij handboogschieten € 350,-).
Aantal personentot 100 personen schiet-capaciteit
Startlocatie Kasteel Hernen
LocatiesuggestiesHuis Verwolde, Kasteel Ammersoyen, Kasteel Doorwerth, Kasteel Rosendael, Huis Zypendaal, Kasteel Cannenburch,
Tijdsduur3 uur
ExclusiefToegang / rondleiding Kasteel of tuinen.

Meer mogelijkheden

Delen: Facebooktwitterlinkedinmail
Call Now Button