Ebike tourtocht “Wild op de Veluwe”

Met die prachtige beelden van “Wild op de Veluwe” nog op je netvlies kijk je tijdens de ebiketour toch weer anders naar de unieke Veluwe. Die heuvels, ontstaan in de ijstijd die zulk prachtig uitzicht bieden, zijn buitengewoon vermoeiend op te fietsen. Natuurlijk kun je dat best. Maar een E-bike geeft je met de milieuvriendelijke fluistermotor een flinke push omhoog, een extra duwtje in de rug bij bult op. En maak je met gemak een wijde boog over de Veluwe! Naar de plekken die je wellicht herkent van de film. Heidevelden, bossen en zandvlaktes vormen een groots natuurgebied met een rijke verscheidenheid aan leven. Je krijgt een routekaart mee met de beste tips, en een korting bon voor een consumptie onderweg!

Je fietst met moderne elektrische fietsen van het merk Flyer of Kreidler. Met Bosch Middenmotor. Er zijn ook kinderzitjes voor achterop de fiets (vanaf circa 2 jaar).

Wil je een fiets huren? Graag vooraf reserveren. Je start vanaf het Veluwetransferium Posbank in Rheden.

Prijs€ 20,00 € 20,- per ebike, € 30,- per etandem, € 30,- per eMTB
Aantal personenVanaf 1 persoon
Startlocatie Veluwetransferium Posbank
Tijdsduur--
OptioneelVoor meerprijs € 100,- met een gids op pad. (maximaal 15 personen per groep)
Binnen/Buitenbuiten

Meer mogelijkheden

Toch liever sportiever op pad? We hebben zeer goed onderhouden 29 inch MTB’s! Overigens zijn er ook bij ons te huur met e-ondersteuning!

Delen: Facebooktwitterlinkedinmail
Call Now Button