Veluwe Sunsettour

 In Nieuws

Ontdek de Veluwe met de Veluwe Sunset Tour – Unieke Ervaring bij Zonsondergang!
Wil je de Veluwe op een bijzondere manier verkennen? Doe mee aan onze Veluwe Sunset Tour! Voor de zonsondergang, het mooiste moment van de dag, rijd je op een elektrische VeluweScooter door het prachtige natuurgebied van de Veluwe. Geniet van de serene avondrust en misschien kom je wel oog in oog te staan met een wildzwijn of edelhert. Deze tour belooft een unieke ervaring te worden!

Data en Startlocaties:
Onze Sunset Tour is beperkt beschikbaar op de volgende data:

 • Startlocatie Arnhem:
  • Vrijdag 28 juni
  • Zaterdag 6 juli
  • Zaterdag 17 augustus
 • Startlocatie Eerbeek:
  • Vrijdag 5 juli
  • Vrijdag 16 augustus

Locatie Details:
Arnhem:
Start vanaf VeluweActief-Arnhem, gelegen tussen de A12 en A50. Hier kun je gemakkelijk parkeren en direct het bos in rijden.
Adres: Europaweg 27, 6816 SL Arnhem

Eerbeek:
Haal je Sunsettour materiaal op bij het VSM station in Eerbeek.
Adres: Stationstraat 2, Eerbeek

Route en Stops:
De speciale Sunset Tour Route biedt verschillende stops waar je kunt genieten van de omgeving. De totale rijtijd bedraagt ongeveer 1,5 uur (exclusief stops). Je gaat alleen op pad met je eigen gezelschap, ideaal voor een romantische tour met z’n tweeën of gezellig met je eigen groep.

Starttijden:
Starten kan tussen 17:00 uur en 18:00 uur.
De materialen moeten uiterlijk om 21:00 uur worden ingeleverd.

Horeca Mogelijkheden:
Tijdens de route kun je ervoor kiezen om te dineren bij restaurant Thermiekbel, exclusief beschikbaar voor deelnemers die starten vanuit Arnhem. Dit restaurant, gelegen aan het einde van de route, biedt een uitgebreide menukaart voor een heerlijk diner.

Wil je onderweg iets lekkers eten? Bestel dan ons borrelpakket! Deze box zit vol heerlijke verrassingen die je tijdens een van de stops kunt nuttigen. We geven graag advies over de beste plekken om je borrelbox te openen.

Boek Nu!
Mis deze unieke kans niet om de Veluwe bij zonsondergang te ontdekken. Reserveer vandaag nog je plek voor de Veluwe SunsetTour en beleef een onvergetelijke avond in het mooiste natuurgebied van Nederland.

Lees hier meer.