Stoomtrein Wandelarrangement

 In Nieuws

Beleef een Uniek Avontuur met het Stoomtrein-Wandelarrangement op de Veluwe!

Stap uit de sleur van alledag en dompel jezelf onder in een nostalgische reis door de prachtige natuur van de Veluwe met ons nieuwste arrangement: het Stoomtrein-Wandelarrangement van VeluweActief-Eerbeek!

Elke zondag bieden wij een unieke ervaring waarbij je niet alleen de adembenemende schoonheid van de Veluwse bossen kunt verkennen, maar ook een rit kunt maken op een heuse stoomtrein.

Een Rit vol Historie: De reis begint op station Eerbeek, waar je hartelijk wordt verwelkomd met een kopje koffie of thee. Kijk uit naar de karakteristieke stoomtrein die rond 12.40 uur het station binnenrolt. Stap aan boord en laat je meevoeren op een enkeltje naar Loenen. Onderweg geniet je van de nostalgische sfeer terwijl de stoomtrein zich een weg baant door het betoverende landschap van de Veluwe.

Wandelen door Natuurpracht: Bij aankomst in Loenen begint het echte avontuur. Trek je wandelschoenen aan en maak je klaar om de natuur in te duiken. De route strekt zich uit over ongeveer 13 kilometer door de weelderige bossen van de Loenermark en Veluwezoom. Volg kronkelende paden langs kabbelende beekjes en laat je betoveren door de rustgevende stilte van het bos.

Een Smakelijke Afsluiting: Na een verkwikkende wandeling keer je terug naar Eerbeek, waar de lokale horecaondernemers je verwelkomen met een heerlijke traktatie. Of het nu een smakelijk borrelplankje is of een ander lekker hapje, je hebt zeker iets om je trek te stillen na je avontuurlijke dag in de natuur.

Wat zit er in het arrangement:

  • Treinticket voor de stoomtrein
  • Ontvangst op station Eerbeek met koffie of thee
  • Flesje water voor onderweg
  • Routekaart

Combineer en Ontdek Meer: Het Stoomtrein-Wandelarrangement is niet alleen een opzichzelfstaande ervaring, maar kan ook worden gecombineerd met andere spannende arrangementen die VeluweActief-Eerbeek te bieden heeft. Informeer gerust naar de mogelijkheden en maak je dag op de Veluwe nog memorabeler!

Prijs: € 14,95 per persoon

Kortom, stap uit de dagelijkse sleur en omarm de pracht van de Veluwe met ons Stoomtrein-Wandelarrangement. Boek nu en maak herinneringen die een leven lang meegaan!

Klik hier om te reserveren