De Veluwse Paasdagen

 In Nieuws

Zin om zondag 31 maart of maandag 1 april met elkaar een leuke Paasactiviteit te ondernemen?  Kom naar de Veluwe!! Het frisse voorjaarsweer nodigt weer uit om naar buiten te gaan en te spelen!.

Ons Paas arrangement

Je huurt een fiets, ebike of scooter en je krijgt van ons een mooie Paasroute door de natuur die steeds groener wordt en waar de geurige bloemetjes al bloeien.

Je maakt een tussenstop bij onze locatie Veluwe Actief Arnhem voor een Paasspeurtocht: Kraak-de-Paas-Code. Je speelt één van de spelen die voor klaar staan of je daagt je familie of vrienden uit voor een kleine competitie boogschieten.

Grote Paas korting:

Omdat we graag met jou het voorjaar vieren bieden we de activiteiten met Pasen voor jou en je vrienden of familie voor een speciale prijs aan als je fietsen, VeluweScooters of ebikes hebt gehuurd:

  • Kraak de Code  – normaal € 25,- per groep
  • Pasen 2024: Kraak-de-Paas-Code voor € 10,- per groep.
  • Boogschieten met 4 personen normaal voor € 140,-
  • Pasen 2024: Paasboogschieten per persoon: € 10,-
  • Spellen onder de tent in het bos: reuze sjoelbak, stokvangen en op naar de top staan voor je klaar! Pasen 2024: GRATIS!

Paas fietsroute: GRATIS.

Hoe reserveer je?

  1. Reserveer de benodigde fietsen / VeluweScooters, Ouder en kindscooters, E-tandems of ebikes via onze website van de locaties: Rheden – Arnhem of Eerbeek.
  2. Vermeld bij opmerkingen en vragen: PAASACTIE – en daarbij wat je graag wilt doen Kraak-de-Paas-Code of Paas-Boogschieten en met hoeveel personen je dat wilt doen en hoe laat je op pad wilt.
  3. Je krijgt eerst een bevestiging van alleen de fietsen, want wij voegen (tijdens kantooruren) jouw activiteit toe met de actieprijs. Daarna ontvang je weer een bevestiging met een betaallink. Na betaling zien we je heel graag tegemoet.

 

Alvast, Vrolijk Pasen!

Kom naar de Veluwezoom en beleef het voorjaar in de prachtige omgeving – waar avontuur en natuur samenkomen voor een onvergetelijke ervaring!