Stageplek Toerisme & recreatie

 In Nieuws

Stage Toerisme en Recreatie / Event Coördinator (HBO)

Wil jij een actieve rol spelen in de toerisme- en recreatiebranche, en tegelijkertijd een blijvende positieve impact achterlaten? Ontdek dan de veelzijdige wereld van VeluweActief als stagiair(e) Toerisme en Recreatie / Event Coördinator. Laat je creativiteit de vrije loop en draag bij aan het gastvrijer maken van de prachtige Veluwezoom regio.

Functieomschrijving:

In deze stage ervaar je de diversiteit van de toerisme- en recreatiebranche. Je speelt een cruciale rol in het ontwikkelen van duurzame ervaringen voor toeristen van alle leeftijden. Gastvrijheid staat centraal, en jij krijgt de kans belevingen te ontwikkelen en te innoveren. Je werkt mee aan bedrijfsuitjes, teamtrainingstrajecten, tochten en activiteiten voor verschillende doelgroepen. Geen dag is hetzelfde, en je krijgt de kans om jouw talenten te benutten en te ontwikkelen op het gebied van sport, gastheerschap, of entertainment.

Vereisten:

  • Rijbewijs B is een pré (het maakt het contact met onze relaties makkelijker en daarmee de stage veelzijdiger en leuker).
  • Beschikbaarheid op 2 zaterdagen en/of zondagen per maand.
  • Enthousiaste teamspeler met een meedenkende houding.

Wat bieden wij:

  • Stagemogelijkheden in verschillende periodes gedurende het jaar.
  • Afwisselende werkzaamheden in een inspirerende omgeving.
  • Leren binnen een dynamisch bedrijf met een enthousiast team.
  • Een stagevergoeding.

Voor wie?

Deze stage is geschikt voor diverse stageperiodes en uren en sluit goed aan bij HBO-opleidingen zoals Management & Organisatie, Economie, Hospitality & Facility Management, Marketing, Sales en Communicatie en Tourism Management.

Interesse?

Lijkt dit op jouw lijf geschreven? Stuur dan je cv (met foto) en motivatiebrief naar marjolein@veluweactief.nl.