Vacature oproepkracht

 In Nieuws

Veluwe Actief zoekt jou!

Veluwe Actief zoekt avontuurlijke teamspelers met een passie voor toerisme en recreatie! Voor de periode mei tot november zijn wij op zoek naar enthousiaste oproepkrachten (16-40 uur/week) die ons team komen versterken. Durf jij de uitdaging aan in een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is? Solliciteer nu en maak deel uit van ons gezellige team, gevestigd aan de rand van prachtige natuurgebied Nationaal Park Veluwezoom.

Wie zijn wij?

VeluweActief | Oversteegen is een veelzijdig bedrijf dat met een enthousiast team recreatieve outdoor activiteiten organiseert voor particulieren, bedrijven, verenigingen, families en scholen. Onze thuisbasis is het adembenemende natuurgebied Veluwezoom, en we werken samen met diverse locaties door het hele land.

Naast het organiseren van dagjes uit en trainingen voor groepen, verhuren wij verschillende (elektrische) vervoersmiddelen, verstrekken toeristische informatie en verkopen fietskaarten. Vanuit het Veluwetransferium Posbank in Rheden, bij VeluweActief-Arnhem, VeluweActief-Eerbeek en Nijmegen Actief.

Wat ga je doen?

Als allround medewerker voer je zowel front-office als backoffice taken uit, begeleid je groepsactiviteiten en voer je onderhoudswerkzaamheden uit.

Bij de front-office werkzaamheden verstrek je informatie over de omgeving, geef je advies over routes en toeristische attracties, en verhuur je onze vervoersmiddelen, zoals fietsen, e-bikes, tandems, mountainbikes en elektrische VeluweScooters. Dit worden uiteindelijk je voornaamste taken. Let op, je loopt, tilt, poetst en sjouwt ook veel! En het belangrijkste: je wordt de gastheer/vrouw van het Nationaal Park Veluwezoom en deelt graag informatie met bezoekers over dit unieke stukje Nederland.

Wat neem je mee?

Idealiter heb je een opleiding in de toerisme- en recreatiesector. Je hebt een passie om mensen te informeren over unieke gebieden en vindt het leuk om mensen een onvergetelijke dag te bezorgen. Parate kennis over natuur en fietstoerisme is een must. Collegialiteit en verantwoordelijkheidsgevoel zijn voor ons ook heel belangrijk.

Je bent flexibel inzetbaar, zowel qua tijd als locatie. Netjes, maar niet bang voor vieze handen, en je vindt het niet erg om af en toe een uurtje langer door te werken. Het kan zijn dat je de ene dag in Arnhem werkt en de volgende dag in Rheden. Daarnaast ben je ten minste één weekenddag per week en tijdens vakanties en feestdagen beschikbaar, en je bent in het bezit van een B-rijbewijs. Kennis van de Veluwezoom is een pré, en je woont niet verder dan ca. 15 km van Rheden.

Je hebt een representatieve uitstraling, staat klanten netjes te woord en bent een teamspeler. Samen met je collega’s ben je een ambassadeur van het gebied en straal je dit ook uit.

Waar kun je op rekenen?

Bij VeluweActief kom je te werken in een enthousiast en veelzijdig team.

Wij bieden:

  • Werken in het mooiste natuurgebied van Nederland.
  • Een uitdagende functie voor 8 tot 40 uur per week, vooral in de weekenden en vakanties.
  • Een hecht team van leuke collega’s.
  • Flexibele werktijden.
  • Gezellige bedrijfsuitjes, borrels en de vrijheid om niet alleen onze gasten een leuke dag te bezorgen, maar ook jezelf!

Geïnteresseerd?

Stuur je motivatie en CV naar marjolein@veluweactief.nl.