Heide in bloei

 In Nieuws
Heide in bloei!

De eerste paarse heide is weer te zien. In de zomermaanden komt Nationaal Park Veluwezoom tot leven met een prachtig schouwspel: de bloeiende heidevelden veranderen het landschap in een betoverende paarse zee. Dit jaarlijks terugkerende natuurspektakel trekt vele natuurliefhebbers en wandelaars aan.

Vanaf de Posbank kun je dit betoverende schouwspel bewonderen. Het panoramische uitzicht over de Veluwezoom onthult een zee van paars die zich tot aan de horizon lijkt uit te strekken, en je kunt niet anders dan onder de indruk zijn van de schoonheid van de natuur.

Terwijl je tussen de heidevelden wandelt, kun je ook lokale fauna tegenkomen, zoals herten en zwijnen. Ze bewegen zich door het kleurrijke landschap, genietend van de natuurlijke rijkdommen die de heide biedt.

Je kunt dit natuurschoon optimaal ervaren door een mountainbike, (e)bike of VeluweScooter te huren en op verkenning te gaan. Zo kun je op je eigen tempo genieten van de betoverende heidevelden en de schoonheid van Nationaal Park Veluwezoom ontdekken. Je kan starten op onze verschillende locaties, vanaf elke locatie is de Posbank op maximaal 20 minuten fietsafstand!

Dus, nu de heide weer in bloei begint te staan en het landschap verandert in een paarse zee, breng dan zeker een bezoek aan de Veluwezoom.

Heide foto

Heide foto

VeluweScooter bloeiende hei

Met de e-Scooter met een mooie route de bloeiende heidevelden van de Posbank bekijken