Vacature buitensportinstructeur in opleiding

 In Nieuws

Word de held van de Veluwe als Buitensportinstructeur in opleiding bij VeluweActief!

Wil jij een avontuurlijke baan én tegelijkertijd worden opgeleid tot de ultieme activiteitenbegeleider, buitensportinstructeur, recreatiemedewerker, of mountainbike-gids? VeluweActief zoekt enthousiaste avonturiers en studenten die graag buiten zijn en het tof vinden om voor de groep te staan.

Over VeluweActief:

VeluweActief | Oversteegen is een dynamisch bedrijf dat zich specialiseert in recreatieve outdoor activiteiten in Het Nationaal Park Veluwezoom. We zijn actief in verschillende regio’s, van Rheden tot Arnhem, Eerbeek en Nijmegen, en werken samen met diverse locaties.

Wat ga je doen:

We leiden je op tot volwaardig buitensport instructeur. Je begint als assistent bij verschillende activiteiten, zoals handboogschieten, buksschieten, kruisboogschieten en nog veel meer. Later trek je er zelfstandig op uit, vaak met een team van instructeurs. Naast het assisteren bij activiteiten help je groepen en toeristen op weg met mountainbikes, VeluweScooters of GPS.

Wat neem je mee:

  • Woonachtig in de omgeving van de Veluwezoom.
  • Gastvrij en enthousiast.
  • Beschikbaarheid in de weekenden.
  • Vloeiend Nederlands, bij voorkeur ook een vreemde taal.

Wat kun je verwachten:

Deze avontuurlijke functie is op oproepbasis, van 2 tot 36 uur per week mogelijk van april t/m november, waarbij voornamelijk in de weekenden en vakanties. Wij bieden een uitdagende baan in het mooiste natuurgebied van Nederland, interne opleidingen, een hecht team, flexibele werktijden, gezellige bedrijfsuitjes, en de vrijheid om ervaring op te doen in diverse buitenactiviteiten.

Interesse?

Stuur je motivatie en CV naar marjolein@veluweactief.nl. Word de ster van de Veluwe!