Vacature Allround medewerker

 In Nieuws

VACATURE Allround medewerker \ Update maart 2023: inmiddels zijn we voorzien voor de fulltime functie. Part-time instructeurs of ZZP’ers Outdoor-instructeur zijn zeker nog welkom om te reageren.

Ben je veelzijdig inzetbaar? Hou je van afwisseling in het werk, ben je positief en gastvrij en ben je graag met mensen in contact? Kan je zowel goed plannen, voorbereiden als uitvoeren of ben je gemotiveerd om dit te leren?

Hoe kan je werkdag er uit zien….  Met elkaar zetten we alle materialen klaar, van Veluwe- Scooters, fietsen, GPS’en tot mountainbikes. Er komen gasten aanlopen voor een dagje uit op de Veluwe. Jij ontvangt ze en geeft informatie over de beste routes, de vervoersmiddelen en verklapt daarbij jouw eigen favoriete plekken! Dan komt jouw groep aan, vol verwachting, klaar voor een gidstour over de Veluwe met boogschieten onderweg. Na dit succesvolle teamuitje krijg je applaus bij het afscheid van de groep. Vervolgens komen de huurders terug en bedanken je enthousiast. Je geeft nog wat tips over goede restaurants in de buurt en je vraagt ze nog eens terug te komen op één van onze locaties.

Maar eigenlijk begint je werk al eerder, hoeveel reserveringen staan er? Is al het materiaal in orde? Moet je nog fietsen bezorgen? Staan er nog uitjes zoals een familiedag of een teamtraining? Zie jij jezelf dit van A tot Z regelen? Durf jij deze verantwoordelijkheid te dragen?
Zoek niet verder, want dan is dit de droombaan voor jou!

Welke functie heb je dan eigenlijk?
Wij noemen het Allround medewerker. Maar afwisselend ben je: Veluwe Ambassadeur  / activiteiten begeleider / buitensportinstructeur / recreatiemedewerker / route specialist / kaarten tekenaar / instructeur en verhuurder van VeluweScooters, fietsen en mountainbikes.

Wat ga je doen?

Als Allround medewerker ben jij verantwoordelijk voor het complete plaatje van de dagelijkse gang van zaken. De verhuur loopt in het hoogseizoen 7 dagen in de week door en jij helpt mee om dit vlekkeloos te laten verlopen. Met elkaar zorgen we ervoor dat alles geregeld is voor onze gasten.
Verder houd je je naast de doorlopende verhuurtaken bezig met het voorbereiden, uitvoeren en afronden van allerlei verschillende activiteiten (of het bedenken van nieuwe, unieke uitjes) en het aansturen van jouw hulptroepen.

Ook draag je zorg voor het basis-onderhoud van materialen en terrein. Reparatiegevallen geef je door aan onze zeer deskundige fietsenmaker.

Als eerste contactpersoon met de klant ben je de sfeermaker van de dag, positief en zelfverzekerd. Je zorgt er op een enthousiaste en professionele manier voor dat het gezelschap een onvergetelijke dag heeft. Dat doe je samen met je collega’s – vaste medewerkers of oproepkrachten – dus samenwerking en collegialiteit is heel belangrijk. Daarnaast begeleid je de stagiairs die ook belangstelling hebben om (een deel van) dit vak te leren.
Je werkzaamheden vinden plaats op onze verschillende locaties.

Wie zijn wij?

VeluweActief | Oversteegen is een heel veelzijdig bedrijf. Met een enthousiast team organiseren wij recreatieve outdoor activiteiten voor particulieren, bedrijven, verenigingen, families en scholen. Onze thuisbasis is het prachtige natuurgebied Het Nationaal Park Veluwezoom. We bieden een tal van buitenactiviteiten aan, van Laser-kleiduifschieten tot mountainbiken of een familietoernooi. Voor onze activiteiten werken we samen met uiteenlopende locaties. Op verzoek komen we naar andere locaties in het hele land.

Naast het organiseren van dagjes uit en trainingen voor grote en kleine groepen verhuren wij uiteenlopende (elektrische) vervoersmiddelen en geven toeristische informatie. Wij helpen mee onze gasten een onvergetelijke dag op de Veluwe te bezorgen. Dit doen we vanuit onze verschillende verhuurlocaties: het Veluwetransferium Posbank in Rheden, bij VeluweActief-Arnhem, VeluweActief-Eerbeek en NijmegenActief.

Wat neem je mee?

Jij:

 • Hebt een B Rijbewijs (en E is een pré);
 • Kan tegen afwisselend werk. Geen dag is hetzelfde;
 • Kan je weg vinden in verschillende computerprogramma’s;
 • Werkt secuur en werkt het liefst de hele dag met andere mensen: klanten en collega’s;
 • Draagt zorg voor het hele pakket, aantrekkelijke materialen en werkplek, het oog wil ook wat;
 • Staat stevig in je schoenen, bent flexibel en initiatiefrijk;
 • Vindt het fantastisch om groepen, maar ook individuele toeristen een mooie dag te bezorgen;
 • Kunt je goed inleven in andere mensen;
 • Bent bereid om het basis onderhoud van fietsen te leren;
 • Bent bekend op de Veluwezoom, van Eerbeek tot Arnhem en bij voorkeur ook Nijmegen (natuurlijk helpen we je de omgeving goed te leren kennen);
 • Bent beschikbaar van maart t/m november, of langer als je je onmisbaar hebt gemaakt;
 • Het gaat om een FT functie, maar daarin kunnen we ook flexibel zijn als je liever PT werkt;
 • Hebt er geen problemen mee om in de weekenden te werken en soms een uurtje langer te blijven;
 • Je spreekt vloeiend en beschaafd Nederlands en kunt je ook redden in het de Engelse en Duitse taal (meer talen is een pré).

Waar kun je op rekenen?

Bij VeluweActief kom je te werken in een enthousiast en veelzijdig team.

Wij bieden:

 • Werken in het mooiste natuurgebied van Nederland of op plekken door heel Nederland.
 • Een uitdagende functie voor 16 tot 40 uur per week, dat vullen we samen in.
 • Een fijn team met leuke collega’s.
 • Flexibele werktijden.
 • Gezellige bedrijfsuitjes, borrels en de vrijheid om niet alleen onze gasten een leuke dag te bezorgen, maar ook jezelf!
 • De mogelijkheid jezelf door te ontwikkelen binnen het bedrijf.
 • Opdoen van ervaring in verschillende buitenactiviteiten.

Geïnteresseerd? Stuur je motivatie en CV met foto naar marjolein@veluweactief.nl