Vacature (evt. parttime) – organisator groepsuitjes

 In Nieuws

Veluwe Actief zoekt allrounders!

Veluwe Actief is ook voor 2022 (en verder….) op zoek naar versterking bij verschillende vestigingen! Ben jij die enthousiaste duizendpoot die ons team komt versterken?! Voor de periode april tot november zoeken wij diverse oproepkrachten voor 16 tot 40 uur per week, op oproepbasis, versterking voor ons team. Wil jij werken in een dynamische omgeving waar geen dag het zelfde is? Solliciteer dan nu!

Wat ga je doen?

Dat hangt vooral ook van jou af! We gaan graag uit van de kracht van de medewerker.  We zoek bij voorkeur all round geïnteresseerde mensen.  Je hebt interesse in je klant, in de omgeving en gaat daar ook met enthousiasme mee om.  We vragen van je dat je zowel front-office als backoffice werkzaamheden uitvoert, mountainbikes, fietsen en VeluweScooters verhuurd en groepsactiviteiten zoals boogschieten begeleid (nadat we je daarvoor verder hebben opgeleid natuurlijk). Natuurlijk horen onderhoudswerkzaamheden er ook bij.

Bij de front-office werkzaamheden geef je informatie over de omgeving, advies over routes en toeristische informatie en natuurlijk het verhuren van onze vervoersmiddelen zoals fietsen, ebikes, tandems, mountainbikes en onze elektrische VeluweScooters. Dit zullen uiteindelijk je voornaamste taken worden. Let op, je loopt, tilt, poetst en sjouwt ook! En vooral heel belangrijk: je wordt gastheer/vrouw van het Nationaal park Veluwezoom en informeert de bezoekers graag over dit unieke stukje Nederland.

Wat neem je mee?

Bij voorkeur een opleiding in de toerisme en recreatie branche. Daarnaast heb je een passie om mensen te informeren over een uniek gebied, en haal je er plezier uit om mensen een unieke dag te laten beleven. Daarbij is parate kennis over natuur en fietstoerisme een pré (maar alles valt te leren). Collegialiteit en verantwoordelijkheidsgevoel vinden wij ook heel belangrijk.

Je bent flexibel inzetbaar, zowel qua tijd als locatie. Netjes, maar niet bang voor vieze handen en je vind het niet erg om soms een uurtje langer door te werken. Het zijn dat je de ene dag in Arnhem werkzaam bent en de volgende dag in Rheden. Ook ben je tenminste één weekenddag per week en de vakanties en feestdagen beschikbaar en ben je in het bezit van een B-rijbewijs. kennis van de Veluwezoom is een pré en je woont niet verder dan ca. 15 km van Rheden.

Je hebt een representatieve uitstraling, staat mensen netjes te woord en bent een teamspeler. Samen met je collega’s ben je ambassadeur van het gebied, en straal je dit ook uit.

Wie zijn wij?

VeluweActief | Oversteegen is een heel veelzijdig bedrijf. Met een enthousiast team organiseren wij recreatieve outdoor activiteiten voor particulieren, bedrijven, verenigingen, families en scholen. Onze thuisbasis is het prachtige natuurgebied Het Nationaal Park Veluwezoom. Voor onze activiteiten werken we samen met uiteenlopende locaties. Op verzoek komen we naar andere locaties in het land.

Naast het organiseren van dagjes uit en trainingen voor groepen verhuren wij uiteenlopende (elektrische) vervoersmiddelen, geven toeristische informatie en verkopen fietskaarten.  Vanuit het Veluwetransferium Posbank in Rheden, bij VeluweActief-Arnhem, VeluweActief-Eerbeek en Nijmegen Actief .

Waar kun je op rekenen?

Bij VeluweActief kom je te werken in een enthousiast en veelzijdig team.
Wij bieden:

  • Werken in het mooiste natuurgebied van Nederland.
  • Een uitdagende functie voor 16 tot 40 uur per week.
  • Een hecht team van leuke collega’s
  • Flexibele werktijden.
  • Gezellige bedrijfsuitjes, borrels en de vrijheid om niet alleen onze gasten een leuke dag te bezorgen, maar ook jezelf!

 

Geïnteresseerd? Stuur je motivatie en CV met foto naar info@veluweactief.nl