Nieuw: Kraak de Code

 In Nieuws

Nieuw bij VeluweActief: Kraak de Code

Ga met jouw team op pad door de Veluwe. Ontrafel de opdrachten, doorzoek het bos en vind de de aanwijzingen om de code te kraken!

Het Kraak de Code – Groepsprogramma is naar jouw wens samen te stellen. Kies vooraf de tijd en welke onderdelen voor jullie geschikt zijn. Mogelijk van 2 tot 100 personen! Klik hier voor meer informatie. Van 1 uur durend programma tot een volledige dag, met Kraak de Code heb je het zelf in de hand. Je komt na elk onderdeel weer op dezelfde locatie. Wij zorgen ervoor dat de locatie speciaal voor jullie wordt gereserveerd, dus je hebt je eigen plek aan de rand van het bos!

Geschikt voor een bedrijfsuitje, vriendenuitje of met je vereniging. Maar ook voor je familiedag: vanaf ca. 10 jaar kunnen kinderen ook volop mee doen!

De verschillende opties zijn:
1. Kickbike steppen
2. Schuttersclinic (boog, kruisboog of buksschieten)
3. Veluwescooter
4. Klootschieten
5. Teamspelen
En natuurlijk als laatste onderdeel de natuur zoektocht…. Kraak de Code!

Ieder onderdeel duurt ca. 1 uur. Start met de verschillende teams tegelijk met verschillende onderdelen. Zo is iedereen tegelijk bezig en wissel je na elk uur door. In een kleiner gezelschap? Maak 1 team of start met 2 teams op hetzelfde onderdeel, zo kan je bijvoorbeeld met elkaar de strijd aangaan tijdens een schuttersclinic.

Lees hier meer of mail ons voor de mogelijkheden.