Vacature oproepkracht

 In Nieuws

Veluwe Actief zoekt jou!

Veluwe Actief is op zoek naar versterking! Ben jij die enthousiaste duizendpoot die ons team komt versterken?! Voor de periode mei tot november zoeken wij diverse oproepkrachten voor 16 tot 40 uur per week, op oproepbasis, versterking voor ons team. Wil jij werken in een dynamische omgeving waar geen dag het zelfde is? Solliciteer dan nu!

Wie zijn wij?

VeluweActief | Oversteegen is een heel veelzijdig bedrijf. Met een enthousiast team organiseren wij recreatieve outdoor activiteiten voor particulieren, bedrijven, verenigingen, families en scholen. Onze thuisbasis is het prachtige natuurgebied Het Nationaal Park Veluwezoom. Voor onze activiteiten werken we samen met uiteenlopende locaties. Op verzoek komen we naar andere locaties in het land.

Naast het organiseren van dagjes uit en trainingen voor groepen verhuren wij uiteenlopende (elektrische) vervoersmiddelen, geven toeristische informatie en verkopen fietskaarten.  Vanuit het Veluwetransferium Posbank in Rheden, bij VeluweActief-Arnhem, VeluweActief-Eerbeek en Nijmegen Actief .

Wat ga je doen?

Je wordt bij ons allround medewerker. Dat wil zeggen dat je zowel front-office als backoffice werkzaamheden uitvoert, begeleiden van groepsactiviteiten en onderhoudswerkzaamheden.

Bij de front-office werkzaamheden geef je informatie over de omgeving, advies over routes en toeristische informatie en natuurlijk het verhuren van onze vervoersmiddelen zoals fietsen, ebikes, tandems, mountainbikes en onze elektrische VeluweScooters. Dit zullen uiteindelijk je voornaamste taken worden. Let op, je loopt, tilt, poetst en sjouwt ook veel! En vooral heel belangrijk: je wordt gastheer/vrouw van het Nationaal park Veluwezoom en informeert de bezoekers graag over dit unieke stukje Nederland.

Wat neem je mee?

Bij voorkeur een opleiding in de toerisme en recreatie branche. Daarnaast heb je een passie om mensen te informeren over een uniek gebied, en haal je er plezier uit om mensen een unieke dag te laten beleven. Daarbij is parate kennis over natuur en fietstoerisme een must. Collegialiteit en verantwoordelijkheidsgevoel vinden wij ook heel belangrijk.

Je bent flexibel inzetbaar, zowel qua tijd als locatie. Netjes, maar niet bang voor vieze handen en je vind het niet erg om soms een uurtje langer door te werken. Het zijn dat je de ene dag in Arnhem werkzaam bent en de volgende dag in Rheden. Ook ben je tenminste één weekenddag per week en de vakanties en feestdagen beschikbaar en ben je in het bezit van een B-rijbewijs. kennis van de Veluwezoom is een pré en je woont niet verder dan ca. 15 km van Rheden.

Je hebt een representatieve uitstraling, staat mensen netjes te woord en bent een teamspeler. Samen met je collega’s ben je ambassadeur van het gebied, en straal je dit ook uit.

Waar kun je op rekenen?

Bij VeluweActief kom je te werken in een enthousiast en veelzijdig team.
Wij bieden:

  • Werken in het mooiste natuurgebied van Nederland.
  • Een uitdagende functie voor 16 tot 40 uur per week.
  • Een hecht team van leuke collega’s
  • Flexibele werktijden.
  • Gezellige bedrijfsuitjes, borrels en de vrijheid om niet alleen onze gasten een leuke dag te bezorgen, maar ook jezelf!

 

Geïnteresseerd? Stuur je motivatie en CV met foto naar info@veluweactief.nl