Verras je valentijn!

 In Nieuws

Valentijnsdag staat alweer voor deur.
Verras je valentijn met een unieke belevenis!

Nog voor meer inspiratie vind je op
Kijk op https: http://www.visitarnhem.com/veluwezoom/verliefd 

Actief? 
Pak de mountainbike en ontdek onze nieuwe route!
Conditioneel het jaar nog niet zo sterk begonnen? Huur dan onze elektrische mountainbike voor maar € 9,- meer.

Samen de benen training?
Huur onze Downhillsteps en geniet van de prachtige omgeving terwijl je aan het sporten bent!

Ontspannen & genieten?
Echt een aanrader, huur onze geruisloze elektrische VeluweScooter.  Je huurt de scooters voor 3 uur en kom langs de romantische plekjes van de Veluwezoom.
Route tip: kies voor de Imboschroute. Ga voor een hoogte punt in jullie relatie en rij naar het hoogste punt van het gebied, of geniet van een heerlijke lunch halverwege jullie route. De route zorgt voor een unieke bos ervaring.

Stop zo her en der bij eeuwenoude kastelen, gezellige horecaplekjes en geniet van de prachtige vergezichten over de heide. Op de kaart tref je een impressie van de verschillende routes door het Nationaal Park Veluwezoom met meer informatie en foto’s. Naast onze VeluweScooter-routes tref je in de kaart ook onze routes met de WaalScooter in het Rijk van Nijmegen.

Liever wandelen?
Verdwaal alleen in de liefde en niet in het bos door gebruik te maken van onze GPS systemen. Kies voor een lange, korte of puzzeltocht!

Met een eigen route op pad.
Wil je je eigen route bedenken? Kies voor de fiets of kies voor extra ondersteuning met onze ebikes en fiets tot aan 100 km door het gebied en maak een prachtige fietstocht over de Veluwezoom.

Kom samen genieten in het mooiste natuurgebied van Nederland.

 

Ga samen voor Actief, VeluweActief

 

Leave a Comment