Nieuws over bereikbaarheid 24 augustus 2019

 In Nieuws

Tot ca. 10.15 uur is er extra drukte en zijn we wellicht wat slechter bereikbaar. LET OP! Op de borden staat tot 12.00 uur, dat klopt dus niet!

Van Rheden Nieuws, klik op deze link voor tour-route:

RHEDEN – Zaterdag 24 augustus 2019 is er de eerste editie van de TT Posbank. Een Time Trail (TT)/ tijdrit voor wielrenners op de Posbank.

Over een parcours van 13 km zullen tussen 7 uur en 10.30 uur verschillende ploegen proberen een zo goed mogelijke tijd te rijden over in totaal 3 ronden.

Het parcours is volledig afgesloten en daarom is de top van de Posbank niet bereikbaar vanuit de richting Rheden en Rozendaal. Vanuit de kant van De Steeg is de Posbank gewoon bereikbaar.

Om 7 uur zal de weg afgesloten worden. Vanaf 7.30 tot en met 8.45 zullen er vanaf de start ploegen van 4 wielrenners vertrekken voor hun tijdrit over drie ronden.

De parking bij het Posbank Paviljoen blijft vanaf De Steeg bereikbaar.

De parking bij het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten, restaurant de Ruif en de Deel blijft bereikbaar. De paden door het Nationaal Park Veluwezoom blijven toegankelijk voor wandelaars en mountainbikers. Middels waarschuwingsborden wordt aangeven dat er een wielerevenement gaande is op de weg.

De horecazaken en bewoners aan de Schietbergseweg blijven gewoon bereikbaar. Evenals camping Beekhuizen en de scouting.

De tennisclub TV Beekhuizen blijft gewoon bereikbaar ook vanuit de richting Rozendaal. De kruising Bovenallee/Kluizenaarsweg zal slechts voor de helft afgesloten zijn voor auto’s/fietsers.

Omstreeks 10.15/10.30 uur verwachten zij na passage van de laatste ploeg het parcours weer vrij te geven voor al het verkeer.

Meer informatie op http://www.ttposbank.nl

Leave a Comment