Tof om te helpen met het waarmaken van de wens van een 15 jarig meisje!

 In Nieuws

Coen legt GPS bij MTB uit

Wat prachtig dat wij een bijdrage mochten leveren om de allerliefste wens van een meisje met een levensbedreigende ziekte te vervullen, op verzoek van het vrijwilligers team van Make-A-Wish Nederland. Voor het hele gezin was er een onvergetelijke dag georganiseerd.

Nogmaals heel hartelijk bedankt voor jullie geweldige bijdrage!!
Wat een dag!!
Wij allen mochten getuigen zijn van een stralend meisje in een prachtige jurk omringd door lieve ouders, broer en niet te vergeten geweldig lieve vriendinnen!

Het was zo mooi om te zien dat vader en zoon sinds lange tijd weer even samen iets gingen doen wat ze zo gemist hadden…
Coen en Jeroen maakten het heel speciaal! Geef mijn hartelijke groeten!
Tranen van ontroering en dankbaarheid zijn er zeker geweest.

Vrijwillige wensvervullers van Nederland, wat doen jullie goed werk!

Meer informatie over Make-A-Wish Nederland 

MAKE-A-WISH NEDERLAND

DOELSTELLING

Ieder kind wil kind zijn. Ook kinderen met een levensbedreigende ziekte. Kinderen voor wie het leven voor een groot deel bestaat uit angst en ziekenhuisbehandelingen. Make-A-Wish Nederland haalt deze kinderen uit de zorgen en laat ze door het vervullen van hun liefste wens weer kind zijn en geen patiënt. Dit geeft deze kinderen maar ook het hele gezin kracht en energie voor de toekomst. Make-A-Wish Nederland, voorheen Doe Een Wens, bestaat al sinds 1989 en vervult ieder jaar ruim 500 liefste wensen van kinderen en jongeren tussen 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Make-A-Wish Nederland kan dit allemaal realiseren dankzij de inzet van ruim 400 vrijwilligers. Giften en fondsenwervende acties (geld, maar ook in natura) van bedrijven, clubs, scholen en (sport)verenigingen zijn samen met de structurele steun van donateurs en sponsoren noodzakelijk. Make-A-Wish Nederland ontvangt geen overheidsbijdrage.

ACTIVITEITEN

Make-A-Wish Nederland vervult ruim 530 wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte per jaar. Dat is er meer dan één per dag. Naast een hoop tijd en aandacht van vrijwilligers is er ook geld nodig om deze wensen te vervullen. Wekelijks komen er vele aanmeldingen bij. Ook deze ernstig zieke kinderen verdienen het de ervaring van hun leven te krijgen. Hoe meer geld er binnenkomt, hoe meer wensen er vervuld kunnen worden.

Leave a Comment