Bloeiende heide fotograferen?

 In Nieuws

Natuurmonumenten komt natuurfotografen tegemoet

Met een speciale regeling kunnen natuurfotografen dit jaar ’s morgens vroeg de bloeiende heide op de Posbank fotograferen zonder de natuur onnodig te verstoren en het risico te lopen bekeurd te worden. Natuurmonumenten deelt de passie voor de natuur met de fotografen en begrijpt de wens om mooie foto’s te maken.
Hoe werkt het?
Fotografen kunnen op een beperkt aantal dagen, te weten in augustus: 17, 18, 24, 25 (vol!), 26, 31 (vol!) en in september: 1, 4 (vol!), 5, 12(vol!) en 13 (vol!) een (elektrische) fiets huren via Veluweactief. Uitsluitend deze dagen kun je extra vroeg een fiets reserveren, zodat geïnteresseerden de gelegenheid tijdig via de schaapskooi op de Posbank kunnen komen. Het is aan te raden om een elektrische fiets te huren in verband met het heuvelachtige terrein. Uitsluitend na reservering kan vanaf 5:30 uur de fiets worden afgehaald.
Huur hier je fiets: Fietshuur t.v.b. fotograferen Bloeiende Heide 

Steun de natuur en maak kans op teruggave van de fietshuur!
Wordt hier lid van Natuurmonumenten, deel je foto rechtenvrij via (facebookpagina) en maak kans op teruggave van de fietshuur. Uit alle inzendingen verloten we twee maal de teruggave van de fietshuur. Al lid van Natuurmonumenten, dan loot u uiteraard ook mee!
Natuurmonumenten is de vereniging voor mensen met hart voor de natuur. We geven de natuur in Nederland de ruimte. We beschermen natuurgebieden, waardevolle landschappen en cultureel erfgoed. Zo blijft onze natuur behouden en kunnen we hier met zijn allen nog eeuwenlang van blijven genieten. Dankzij de steun van onze leden kan iedereen in Nederland genieten van de afwisselende natuur die ons land rijk is.

Leave a Comment