Ambassadeursdag in Burgers Zoo

 In Nieuws

Met Pasen start het toeristische seizoen ter voorbereiding daarvan hebben onlangs tweehonderd front-officemedewerker(ster)s uit de regio Arnhem – Nijmegen hun kennis op de jaarlijkse Ambassadeurs dag bijgespijkerd. Wij waren er natuurlijk ook bij!

In Burgers’ Zoo werden we helemaal bijgespijkerd over het laatste nieuws van de regionale musea, de attracties en de highlights voor het komend seizoen.

Front-officemedewerkers zijn niet alleen het visitekaartje van hun eigen organisatie, maar van de hele regio. Ook kregen alle ambassadeurs praktische tips hoe om te gaan met Vlaamse gasten, over hun interesses alsmede de gebruiken van de Belgen. Na afloop van de dag kregen alle ambassadeurs een ambassadeurspas die ons gedurende het jaar toegang verschaft tot een groot aantal toeristische en recreatieve bedrijven in de regio. Op die wijze kunnen wij op basis van zelf opgedane kennis en ervaring, de gasten in ons bedrijf nog beter en meer deskundig informeren over de toeristische mogelijkheden in de omgeving. We hopen natuurlijk dat de andere 198 aanwezigen allemaal bij ons langs zullen komen!

De goed georganiseerde regio-ambassadeursdag in Burgers Zoo

RBT KAN organiseerde de ambassadeursdag in Burgers Zoo

Fijne contacten met andere medewerkers van toeristische bedrijven in de regio Arnhem Veluwe Nijmegen

Leave a Comment