Voordeelactie met MTB-vignet Natuurmonumenten

 In Nieuws

Voor de MTB-routes in het Nationaal Park Veluwezoom is een MTB-vignet verplicht. Deze MTB vergunning bestaat uit een sticker die je op je helm / fiets kunt plakken. Het MTB-vignet is in het Veluwetransferium Posbank te koop bij de balie van Natuurmonumenten. Al onze huurmountainbikes zijn standaard voorzien van de MTB-vergunning. Voor alle MTB-vignethouders en/of leden van Natuurmonumenten hebben wij een speciale voordeelactie.

Voordeelactie
Wij bieden voor alle MTB-vignethouders of leden van Natuurmonumenten onderstaande korting:

  • Ben je in het bezit van een MTB vignet krijg je 50% korting op de aankoop van een mountainbike routekaartje.
  • Ben je in het bezit van een MTB vignet krijg je 50% korting op het gebruik van de afspuitplaats.
  • Ben je in het bezit van een MTB vignet op je eigen fiets en kom je een MTB huren voor je minder ervaren fietspartner, dan krijg je krijg je € 2,- korting op de huur van een elektrische MTB of elektrische Fatbike.
  • Ben je lid van Natuurmonumenten? Dan krijg je € 1,- korting op de huur van een MTB.

Mountainbike huren?
Wij zijn te vinden in het bezoekerscentrum Veluwezoom in Rheden. Je huurt er 29′-inch mountainbikes in diverse framematen (S t/m XL), kleine 26′-inch mtb’s (voor lengtematen tot ca. 1,60cm) en kindermountainbikes 24′-inch. Alle mountainbikes zijn uitgerust met combipedalen (zowel platform- als klikpedalen) en inclusief helm en MTB vignet.  De mountainbikes worden onderhouden door een erkend fietsenmaker. Gebeurt er onderweg iets met de fiets dan kan je rekenen op de pech-onderweg service. Met een groep kun je ook fietsen onder begeleiding van een gids of gaan voor een mountainbike clinic.

Informatie

Naast het Nationaal Park Veluwezoom is het MTB-vignet ook in Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen en Bergherbos-Montferland verplicht. Met de opbrengst van de vergunningverkoop kan Natuurmonumenten het onderhoud van de paden bekostigen.

Bekijk de website van Natuurmonumenten voor meer informatie over het MTB-vignet.

Leave a Comment