Elektrische fatbike verhuur Veluwe vanaf de Posbank bij VeluweActief

Wil je een keer wat anders? Kies voor een elektrische fatbike! Met de elektrische fatbike ga je door waar andere mountainbikes moeten stoppen en kun je grotere afstanden overbruggen. Met de brede banden en de trapondersteuning van deze fatbike kun je doorrijden op de moeilijke stukken en rijd je moeiteloos door het mulle zand. Fietsen met deze elektrische fatbike is een geweldige ervaring en geschikt voor zowel jong als oud!

Ga je met een groep mountainbiken? Zorg dat er ook elektrische fatbike bij is. Wissel gedurende de tocht van fiets, zodat iedereen de kans heeft om de sensatie van de elektrische fatbike te ervaren.

Naast elektrische fatbikes beschikken wij over 29′-inch mountainbikes in diverse framematen, kleine 26′-inch mtb’s (voor lengtematen tot ca. 1,70cm) en kindermountainbikes 24′-inch. Alle mountainbikes zijn uitgerust met combipedalen (zowel platform- als klikpedalen). De huur is inclusief helm. Onze mountainbikes worden zorgvuldig onderhouden.

Prijs€ 30,- per elektrische fatbike per dag.
Tijdsduur1 dag

Meer mogelijkheden

  • Met een groep kun je ook mountainbiken onder begeleiding van een gids.
  • Vanaf onze locatie in Nijmegen op de Waalkade in kun je een mountainbike huren voor de prachtige route in het Rijk van Nijmegen.
  • We beschikken over twee douches waar je gebruik van kunt maken.
  • Er zijn lockers aanwezig voor de waardevolle spullen.
Delen: Facebooktwitterlinkedinmail