VeluweScooter vanaf Veluwetransferium Posbank

Leukste uitje van de Veluwe, relaxt toeren met de elektrische scooter!
Op geruisloze, natuurvriendelijke, elektrische scooters ontdek je de Veluwezoom. Ga op pad, zonder helm en mét geldig rijbewijs, en stop zo her en der bij eeuwenoude kastelen en gezellige horecaplekjes en geniet van de prachtige vergezichten over de heide en ontmoet de Schotse Hooglanders. Verhuur per 3 uur.

Je krijgt van ons een route naar keuze (aangepast op de accu-capaciteit), een boekje met toeristische informatie en een kortingsbon voor een consumptie onderweg.

Op pad met je gezin: huur een Ouder&kind scooter of neem je tienerkinderen mee op een Easystep of Lopifit! Zonder rijbewijs, maar met dezelfde snelheid mee!

Naast de losse verhuur per dagdeel zijn er complete dag arrangementen mogelijk met meerdere activiteiten voor invulling van uw bedrijfsuitje, vrijgezellendag, vriendinnendag, teambuildingsprogramma, familieuitje en/of groepsuitje.

In het Veluwetransferium Posbank tref je ook de VVV Rheden voor alle toeristische informatie over de Posbank en omgeving. Je kunt er terecht voor fietskaarten, wandelkaarten en allerlei informatie over de bezienswaardigheden en attracties van de Posbank en omgeving.

Prijs€ 20,00 p.p. doordeweeks. Weekend, avond en feestdagen: € 24,- p.p.
Aantal personenVanaf 1 persoon
Startlocatie Veluwetransferium Posbank
Tijdsduur3 uur
Inclusiefroute, consumptie-korting bon, informatieboekje over de omgeving en regenponcho
BijzonderhedenDegenen zonder rijbewijs fietsen mee met een E-bike (gaat ongeveer even snel).

Meer mogelijkheden

  • Boek een gids die je de route leidt.
  • Ga Reuze Katapult Schieten op het Rozendaalse Zand! Met een meerprijs van € 25,- krijg je een rugzak mee met alle spelmaterialen (minimaal 5 personen).
  • Combineer de VeluweScooter Tocht met een GPS Puzzelroute, Boogschieten en/of andere activiteiten.
  • Ga vooraf, halverwege of na afloop wat eten/drinken bij horecalocaties in de buurt.
  • En als je de routes op de Veluwe allemaal gereden hebt, kom dan naar de Waalkade in Nijmegen om het mooie Rijk van Nijmegen te verkennen met de WaalScooter.
Delen: Facebooktwitterlinkedinmail